Handlekurv

Din handlevogn er tom!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

Varegruppe

Noguchi Coffee Table sortbeiset ask

Vitra

Vitra Coffee Table ble beskrevet selv av designeren Noguchi som hans beste design! Det er ikke tvil om det, siden bordet minner ekstremt om hans skulpturer i bronse og marmor som han er meget kjent for.
Leveringstid: 4-6 uker

NOK 25800,-

Bestillingsvare

Spesifikasjoner: Størrelse: - Lengde: 128 cm - Bredde: 93 cm - Høyde: 40 cm
Materialer og Finish - Plate: 19 mm herdet glass med avrundede kanter. - Base: heltre med avrundede kanter - Utførelser: Sortbeiset ask
Design: Isamu Noguchi 1944
Om designeren: Isamu Noguchi, født i 1904 i Los Angeles til den japanske poeten Yone Noguchi og den amerikanske forfatteren Leonie Gilmour, studerte ved Columbia University og Leonardo da Vinci Art School. Han etablerte deretter sitt første uavhengige studio og mottok et Guggenheim-stipend i 1927. Han jobbet deretter som assistent for Constantin Brancusi i Paris og presenterte sin første separatutstilling i New York. Han studerte penseltegning i Kina og jobbet med keramikk under Jinmatsu Uno i Japan. Hans erfaringer med å leve og arbeide i ulike kulturkretser gjenspeiles i hans arbeid som kunstner. Isamu Noguchi regnes som et universelt talent med et kreativt oeuvre som gikk utover skulptur til å omfatte scenesett, møbler, belysning, interiør samt utendørs plasser og hager. Hans skulpturelle stil står i gjeld til et vokabular av organiske former og utøvde en vedvarende innflytelse på designen på 1950-tallet. «Min far, Yone Noguchi, er japansk og har lenge vært kjent som en tolk av øst til vest, gjennom poesi. Jeg ønsker å oppfylle min arv», skrev han i sitt forslag om et Guggenheim-stipend. Isamu Noguchi døde i New York i 1988.